Friday, November 26, 2010

ALL THE TRUTH ABOUT AMIR ALLEN!!!

AMIR ALLEN.actually,Amir suke typing in English rather than bahasa melayu.Bukan sebab koya English or what.Just dah terbiasa dari kecik memang Amir kena ajar dengan parent type bende-bende remeh pun kena write dalam English.Sebab tu Amir punye MySpace more tu English :p Add la MySpace Amir ok!!!Blog Amir in Bahasa Melayu sebab Amir tershashul actually.Lagipun kalau Amir tulis dalam English sape lah nak follow Amir kn ;p

Dkt MySpace Amir banyak kawan dgn budak oversea more than Malaysian.Mostly U.S.A.Dorang ingat Amir ni American.I'm Malaysian!!Okey,dah agak panjang Amir mengarut ni.Lepas mukadimah,mukadimah lagi kan.haih.


Amir Allen actually bukan lah name betul Amir.Name betul Amir is Amir A_ _ _ _ F_ _ _ _ Bin A _ _ _ .Malas Amir nak btau korang.Yang rapat dengan Amir konfem konfem tau.Allen dkt blakang ni actually sirname seorang wanita yang pernah bersama Amir di suatu ketika dulu.Cettt jiwang pulok dohh -.- Jadi Amir dengan wanita itu teramat lama.Yes!Sangat sangat lama!Paling lama pernah Amir couple!Nak tau berapa??haa 4 hari.


you guys : -.-""


HAHAHAHAHA.Takdk lah,dah bertahun dah.sampai harini pun still.wink wink ^^ 


Okey,enuf dengan jiwang Amir!!! Amir ade sijil kursus Phtography Amir amek dkt Olympia College mase cuti lepas SPM.Amir boleh lah jadi photographer ni.Pandai lah selok belok photography and modelling ni siket.








So tu picture yang Amir pernah take.Amir punye DSLR model tak power pun.Bukan Nikon,Canon ke Sony tapi FUJIFILM jee.Maybe ade yang probably think Menatang ape yang Amir selalu letak Amiruken tu.Amiruken tu Tag Amir untuk Photography Amir.However,Amir lagi suke pakai camera fon je nak amek gambar.Ringan kot ;)






















Amir edit picture gune Adobe Photoshop.Amir tak pro mane pun.Amir belajar sendiri je pakai bnde gila punye susah nak mati ni.Other than that Amir pakai Pro photo,Photoscape,Picasa,Adobe Illustrator,Photoimpact dan Honestech.Senang lagi pakai software ni dari menatang gile Adobe tu kan ;) Antara hasil tangan Amir dengan AP :




























Tu dari editing Amir lah.Tu semua pun Amir buat Hobi je.Ade orang yang kenal Amir sebab Shuffle dance.Jumpe Amir je jerit "HB!!!".hahaha.A'ah Amir shuffle dulu.Amir buat team kat Kuantan ni Hardstyle Behaviour.Amir rase agak maju jugak lah team HB ni.Amir founder kepada team ni.Amir leader.Amir buat duit pun pakai team ni.hehe.Best actually shuffle ni.Ade yang tak suke shuffle kan.Amir just nak cakap kalau korang pernah join shuffle korang tahu value happinees and enjoy tu ape.About Ape yang keluar dkt TV and so on pasal shuffle ni buat rosak anak dara la gejala sosial tinggi la,masuk club la,minum arak la ape la.Bagi Amir its up to us.Korang yang mengarut pergi buat bende tu sape suruh.Amir ni kepala terus shuffle tak pernah pulak buat semua tu kan.S T U P I D.Kalau nak check out more pasal HB ni ade social web sendiri,sign in je dgn click ni.Kat sane nanti korang just sign up then jadi official members and boleh terima update and mcm-mcm fun.
video



 Sukan?Amir jarang gile bersukan.Tapi kalau orang ajak Amir main bola sepak and futsal :) Amir minat gile  Arsenal F.C.However,favourite footballer Amir bukan lah dari Arsenal.Amir suke Arsenal ni dari Amir kecik lagi.Amir suke Thiery Henry.Gile pro kan France Man ni.

Hah penat dah membebel ni.Amir nk rehat pulak.Ape2 soalan tentang Amir just comment ok.Amir akan reply ;)

No comments:

Post a Comment